Strateji Geliştirme Müdürlüğü (ARGEM)

STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA

• Stratejik Plan
  • Performans Programları
  • Performans Gerçekleşme Raporları
  • Faaliyet Raporları
  • Faaliyet Sunumları
  • İş Süreçleri ve Süreç İyileştirme
  • Görev Tanımları
  • Görev ve Çalışma Yönetmelikleri
  • Kamu Hizmet Standartları, Hizmet Envanteri
  • İç Kontrol Uyum Eylem Planı
  • Risk Yönetimi ve İyileştirme

ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE PROJELER

• Kentsel ve Kurumsal Veri Tabanının Oluşturulması ve Yönetilmesi
  • Hizmet Alanlarının İhtiyaç, Beklenti Ve Memnuniyetine Yönelik Araştırmalar
  • Hizmetlerin Etkinlik ve Verimlilik Analizleri
  • Danışmanlık ve Projelendirme Hizmetleri
  • Personel Uzmanlık ve Tecrübe Paylaşım Programları
  • Kardeş Şehir Uygulamaları
Strateji Geliştirme Müdürlüğü (ARGEM)

Haydar KARAASLAN

1979 doğumlu olan Haydar Karaaslan, İlkokul ve Ortaokulu Yozgat’ta, liseyi İstanbul, Gaziosmanpaşa’da okudu. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyoloji Bölümünden mezun oldu.

İş hayatına araştırma şirketlerinde başladı. Birkaç yıl araştırma şirketi deneyiminden sonra İBB’ye bağlı BİMTAŞ şirketi bünyesinde Sosyolog unvanıyla göreve başladı. Bu süreçte, proje bazlı birçok sosyal ve ekonomik araştırmalar içinde aktif görev aldı.

"Yönetim Bilimleri" alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Haydar Karaaslan, ayrıca iki yıl hukuk eğitimi aldı. Kamu yönetimi alanında iç kontrol sistemi, hizmet standartları, kalite yönetim sistemi, stratejik planlama, performans yönetimi, kurumsal gelişim, iç denetim gibi birçok sertifika programına katıldı.

2007 yılında Ümraniye Belediyesi’nde çalışmaya başladı. Göreve başladığı yılda, Belediyeyi ve belediye hizmetlerini daha yakından tanıyabilmek adına birçok farklı müdürlükte görev aldı. Ardından 2008 yılı başında Strateji Geliştirme Müdürü, 2019 yılında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı. 01.06.2020 tarihi itibariyle Strateji Geliştirme Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Ümraniye, Armağanevler Mahallesi’nde ikamet etmektedir.