Tarih : 23 Şubat 2024
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA DİJİTAL EĞİTİM PROGRAMINI BAŞLATTI. ÜMRANİYE BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA DİJİTAL EĞİTİM PROGRAMINI BAŞLATTI.

Pandemi sürecinde önemi daha belirgin hale gelen ve pandemiden sonra da gelişerek devam eden dijital eğitim konusunda, Ümraniye Belediyesi ilçedeki orta ve lise düzeyindeki ihtiyacı karşılamak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Proje kapsamında, öğrencilere ücretsiz online eğitim imkanı sunuluyor. Proje ile öğrencilerin dijital becerilerinin geliştirilmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması hedefleniyor. Belediye, eğitimde teknolojinin gücünden yararlanarak öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını amaçlıyor. Dijital eğitim programıyla öğrencilerin online derslere daha etkin katılım sağlamaları hedefleniyor.

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin eğitimine verdiği değeri her fırsatta vurgulamaktadır. Proje ile öğrencilerin teknolojiyi etkin ve doğru şekilde kullanmaları destekleniyor. Öğrencilerin dijital çağın gereksinimlerine uygun şekilde eğitilmeleri hedefleniyor.

Dijital eğitim programının öğrencilerin başarısına olumlu katkı sağlayacağını belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet YILDIRIM, gençlere şu şekilde mesaj verdi.

Sevgili Gençler,

Dijital eğitim, günümüzde giderek artan bir öneme sahiptir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, bilgiye erişim ve öğrenme yöntemleri de değişiyor. Dijital eğitim, coğrafi sınırları kaldırarak herkesin eğitim olanaklarından eşit şekilde faydalanmasını sağlar. Ayrıca, interaktif materyaller ve online kaynaklar sayesinde öğrenme sürecini daha ilgi çekici ve etkili hale getirir. Bu nedenle, dijital eğitim, çağımızın gereksinimlerine uygun bir şekilde eğitim alanında önemli bir yer tutmaktadır.

Ümraniye Belediyesi olarak, öğrencilerimizin eğitimine verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Dijital eğitimde sunduğumuz desteklerle, öğrencilerimizin başarılı bir şekilde öğrenmelerine katkı sağlıyoruz. Onların geleceği için çalışmak, bizim için bir ayrıcalıktır. Her öğrencinin potansiyeline inanıyor, onları destekleyerek yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların başarısı, bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Belediye olarak öğrencilerin eğitimlerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Daha fazla öğrenciye ulaşarak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.