ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YAZAR MEHMET ALİ BULUT ÜMRANİYELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 08 Aralık 2022
YAZAR MEHMET ALİ BULUT ÜMRANİYELİLERLE BİR ARAYA GELDİFardipli Sinha, Derviş Sinha, Gizemli Sorular ve Ruhun Deşifresi gibi kitaplarıyla tanınan ve geniş kesimler tarafından okunan Yazar Mehmet Ali Bulut, Ümraniyeli sanatseverlerle bir araya gelerek bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi aralık ayı kültür ve sanat ajandası sanatseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilerden konferanslara, seminerlerden tiyatro gösterilerine, panellerden sergilere kadar onlarca program Ümraniyelilerin beğenisine sunuluyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden programlar farklı kültür merkezlerinde gerçekleştiriliyor.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde dikkat çeken bir program düzenlendi. Kitapları çok satanlar listesinde yer alan ve işlediği ilginç konularla geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Yazar Mehmet Ali Bulut, “Gelecek Yüzyıl Nasıl Yapılanacak?” adlı seminerle Ümraniyeli sanatseverlerle bir araya geldi.

Bulut programda; “Ekonomi, sosyoloji, çevrebilim, beslenme, kültür, sanat ve birçok konuda gelecek yüzyıl ne gibi gelişmelere ve değişimlere gebe? Yakın gelecekte nasıl bir dünyaya gözlerimizi açacağız?” gibi sorulara yanıt verdi. 

FOTO GALERİ