ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Yazar İlknur Bektaş Kültür-Sanat Okulda Başlar Programına Katıldı

Tarih : 09 Ocak 2020
 Yazar İlknur Bektaş Kültür-Sanat Okulda Başlar Programına KatıldıAraştırmacı-Yazar İlknur Bektaş, Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katıldı.

Araştırmacı-Yazar İlknur Bektaş, Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katıldı.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli isimlerin düzenlediği seminerler, öğrencilere farklı ufuklar açıyor.

Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katılan Araştırmacı-Yazar İlknur Bektaş, öğrencilere “Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları” adlı bir seminer verdi.

9 yıl boyunca binlerce belge, bilgi, evrak ve envanter tarayarak elde ettiği bilgilerle milli mücadelede kahraman kadınlar perdesini aralayan kitaplar yazan İlknur Bektaş, programda araştırmalarından yola çıkarak milli mücadele döneminde Türk kadınını anlattı.

Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seminer öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

FOTO GALERİ