ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YAPAY ZEKÂ VE İNOVASYON MERKEZİ EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ YAPILDI

Tarih : 27 Haziran 2022
YAPAY ZEKÂ VE İNOVASYON MERKEZİ EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ YAPILDIÜmraniye Belediyesi tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın katkısıyla ilçenin dört farklı noktasına kurulacak olan Yapay Zekâ ve İnovasyon Merkezi’nde görev yapacak olan eğiticilerin eğitimi gerçekleşti. Başkan Yıldırım da eğitimin son gününde, eğiticilere ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Başkan İsmet Yıldırım ve ekibi göreve geldikleri Nisan 2019’dan bu yana eğitim ve gençlere yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Yapılan yatırımlarla gençlerin geleceğine büyük katkı sağlayan Ümraniye Belediyesi geçtiğimiz aralık ayında önemli bir ileri teknoloji yatırımı adımı attı.

Ümraniye Belediyesi tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı’na başvurusu yapılan “Ümraniye Yapay Zekâ ve İnovasyon Merkezi” adlı proje İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulunarak, desteklenmeye hak kazanmıştı. Eğitim ve gençliğe önemli bir değer katacak olan projede görev yapacak olan eğiticiler için Ümraniye Belediyesi’nde 34 öğretmen ve 5 belediye personeline dört gün süren bir eğitim programı düzenlendi.

Başkan İsmet Yıldırım da verilen eğitimin son gününde eğiticileri ziyaret etti. Projede görev alacak eğiticilerle bir süre sohbet eden Yıldırım; projenin önemine değinerek başarılar diledi.

FOTO GALERİ