ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’YE İKİ GÜMÜŞ MADALYA BİRDEN

Tarih : 16 Haziran 2022
ÜMRANİYE'YE İKİ GÜMÜŞ MADALYA BİRDENÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübu Sporcusu Fethullah Gök, U16 Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda disk ve gülle atma kategorilerinde önemli bir başarı göstererek Ümraniye’ye iki gümüş madalya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bugüne kadar farklı branş ve kategorilerde ulusal ve uluslararası düzeyde önemli başarılar elde etti. Son olarak kulüp sporcularından olan Fethullah Gök, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 14-15 Haziran’da Bursa’da düzenlenen U16 Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda hem disk atma hem de gülle atma kategorilerinde ikinci oldu. Her iki kategoride de önemli bir başarı ortaya koyan Gök, iki gümüş madalyanın sahibi oldu.  

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüz sporcusu olan Fethullah Gök’ü tebrik ediyorum. Bu başarı bizleri mutlu etti. Ümraniye Belediyesi olarak spor ve sporcuya verdiğimiz destek devam edecek. Tüm sporcularımıza katıldıkları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

FOTO GALERİ