ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYELİ ÖĞRENCİLER II. ABDÜLHAMİD’İ AHMET ANAPALI’DAN DİNLEDİ

Tarih : 16 Şubat 2022
ÜMRANİYELİ ÖĞRENCİLER II. ABDÜLHAMİD'İ AHMET ANAPALI'DAN DİNLEDİDr. Ahmet Anapalı, Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları” programının konuğu oldu. Öğrenciler Anapalı’nın konferansını ilgiyle dinledi.

Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim-öğretim dönemlerinde uygulamaya koyduğu “Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları”  programları devam ediyor. Bu kapsamda Tarihçi Yazar Dr. Ahmet Anapalı TOKİ Esenkent Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Dr. Anapalı “Son Osmanlı Hakanı II. Abdülhamid” adlı konferansta öğrencilere, Osmanlı Devleti’nin 34. padişahı ve 113. İslam halifesi olan II. Abdülhamid’i anlattı. Programda, II. Abdülhamid’in hayatı, tarihsel rolü ve önemi detaylı bir şekilde ele alındı.

Vizyon Kazandıran Buluşmalar

Alanında isim yapmış olan yazar, sanatçı, sporcu, akademisyen ve araştırmacıların öğrencilerle bir araya getirildiği “Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları” programları her defasında farklı okullarda gerçekleştirilirken, bu programlarda öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmaları için söyleşi, konferans ve seminerler düzenleniyor. Öğrencilerin bu etkinlikler aracılığıyla, rutin okul faaliyetleri arasında sosyalleşmeleri ve farklı alanlarda bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

FOTO GALERİ