ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR BİSİKLET YARIŞI’NDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Tarih : 31 Mayıs 2024
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR BİSİKLET YARIŞI'NDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİÜmraniye Belediyesi’nin bisiklet kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen yarışmada, çocuklar kıyasıya mücadele etti. Sporculara ödüllerini veren Başkan İsmet Yıldırım, tüm katılımcıların kendi gözünde birinci olduğunu belirterek, “Sporun yaşı yoktur” dedi.

Okulların kapanmasına sayılı günler kala, sıcak havayı fırsat bilen çocuklar bisiklet yarışında ter döktü. Ümraniye’de 2-14 yaş grubundaki çocuklar, belediyenin bisiklet kurslarında aldıkları eğitimlerin ardından, bugün yarışmaya katıldı. 500 sporcunun, 9 kategoride mücadele ettiği yarışta çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Başkan Yıldırım’ın start verdiği, yarışmaya katılan 2-4 yaş grubundaki miniklerin mücadelesi de izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Şampiyon olan ve dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Yıldırım, “İstanbul kültür yolu Ümraniye’den geçecek”

Düzenlenen etkinlikler vesilesiyle çocuklarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “500 gencimiz burada, sabahtan beri kıyasıya mücadele etti. Benim için tüm çocuklarımız birinci sayılır. Ümraniye Belediyesi’nin şehir meydanı hakikaten her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu yaz inşallah daha çok etkinlikte bir arada olacağız. Eylül’de kültür bakanlığımızla birlikte İstanbul kültür yolu Ümraniye’den geçecek. Ve hep beraber çok büyük şenlikler yapacağız. Gençlere şimdiden müjdemiz olsun” dedi.

Spor yapmanın önemine vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Sporun, yaşı yoktur. Siz gençlerin arasından, bisikletçi, voleybolcu, futbolcu, basketbolcu, karateci ve masa tenisçisi çıkacak. Anne ve babalarınız sizler için çabalıyor. Bu kadar ilgi gösteren ailelerinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Spor öğretmenlerimize, müdürümüze ve ilgili başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. Nice etkinliklerde buluşmak üzere. Sağlıcakla kalın” dedi.

Kupa ve ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım’dan alan sporcular, düzenlenen etkinlik için kendisine teşekkür etti.

FOTO GALERİ