ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE YAZ KUR’AN KURSU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 11 Temmuz 2024
ÜMRANİYE'DE YAZ KUR'AN KURSU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYORÜmraniye’de bu yaz da binlerce öğrenci, Kur’an kursları sayesinde hem dini eğitim alıyor, hem de çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir yaz geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen Yaz Kur’an Kursu’nda çocuklar ve gençler hem dini bilgilerini artırma hem de sosyal etkinliklerle dolu dolu bir yaz geçirme fırsatı buluyor. 15 farklı eğitim merkezindeki kurslara katılan öğrencilere Kur’an-ı Kerim, elifba, adabımuaşeret, akıl ve zekâ oyunları eğitimi veriliyor. Ayrıca, sportif ve sanatsal faaliyetler de kurs programına dahil edilerek öğrencilerin yaz tatilini daha eğlenceli ve verimli geçirmeleri sağlanıyor. 7 ile 14 yaş aralığındaki çocukların kabul edildiği kurslarda eğitimler 16 Ağustos’ta bitecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Yaz Kur’an kurslarımız, çocuklarımızın hem dini eğitim almaları hem de sosyal becerilerini geliştirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Bu kurslarla çocuklarımıza değerlerimizi aktarmayı, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz” dedi.

Aileler de çocuklarının kurslardan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, belediyeye ve kurs öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

FOTO GALERİ