ÜMRANİYE’DE TÜRK TARİHİ KONUŞULDU

Tarih : 28 Ekim 2021
ÜMRANİYE'DE TÜRK TARİHİ KONUŞULDUÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat programları sürüyor. Bu kapsamda, Dr. Ahmet Anapalı ve Ozan Bodur Ümraniyelilere Türk tarihini anlattı.

Yeni dönemde hazırladığı zengin kültür-sanat ajandasıyla sanatseverleri bir araya getiren Ümraniye Belediyesi, Tarihçi Yazar Dr. Ahmet Anapalı ve Araştırmacı Yazar Ozan Bodur’u konuşmacı olarak ağırladı. Tarih sohbetleri kapsamında yapılan “Kare Kare Gönül Coğrafyamız” adlı söyleşi programı, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Moderatörlüğünü Anapalı’nın yaptığı söyleşide, Türk dünyası, Türk tarihi ve coğrafyası ele alındı. Programda, Türk tarihini zaman ve mekân bakımından diğer milletlerin tarihinden ayıran hususlar da konuşuldu.