ÜMRANİYE'DE REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA ELLER SEMAYA KALDIRILIP DUALAR EDİLDİ

Tarih : 03 Şubat 2022
ÜMRANİYE'DE REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA ELLER SEMAYA KALDIRILIP DUALAR EDİLDİÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü'nün birlikte düzenlediği, üç ayların habercisi olan Regaip Kandili özel programında eller semaya kalktı.

Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programla idrak edildi. Akşam namazının ardından Hz. Hamza Camii’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ümraniye Müftülüğü İlahi Korosu tarafından seslendirilen ilahilerin ardından, edilen dualarla program son buldu.

Hz. Hamza camiinde icra edilen program sonrasında, Ümraniye Belediyesi tarafından cemaate lokum ve gül suyu ikram edildi.