ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE KÜLTÜR VE SANAT SEZONU BAŞLIYOR

Tarih : 14 Ekim 2021
ÜMRANİYE'DE KÜLTÜR VE SANAT SEZONU BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi, 2021-2022 Kültür ve Sanat Sezonu için çok sayıda etkinlik hazırladı. Ümraniyeli sanatseverler 700 farklı etkinlikte buluşacak.

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi yine zengin bir etkinlik ajandası hazırladı. Ümraniye’nin farklı mahallerinde yer alan kültür merkezlerinde yıl boyunca; konser, şiir dinletisi, söyleşi, konferans, panel, seminer, yetişkin ve çocuk tiyatroları yer alacak. Alanlarında isim yapmış önemli isimler ve sanatçılar Ümraniyelilerle bir araya gelecek. Ayrıca, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlenen “Kültür Sanat Okulda Başlar” programlarıyla da, alanlarında uzman olan ve örnek teşkil eden önemli isimler lise öğrencileriyle bir araya gelecek.

Sanatseverlerin her yıl bir ilgiyle takip ettiği Kültür ve Sanat Sezonu bu yıl, hafta sonu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan Işıklı Yol isimli çocuk oyunuyla başlayacak.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bu yıl da kıymetli sanatseverler için zengin bir etkinlik içeriği hazırladık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız bu etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirler. Tüm komşularımızı kültür ve sanat etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Etkinlik ajandasına şu linkten ulaşabilirsiniz: Etkinlik Takvimi