ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Karne Heyecanı

Tarih : 14 Haziran 2019
Ümraniye'de Karne Heyecanı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle birlikte Yamanevler Ortaokulu’nda karne heyecanı yaşandı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle birlikte Yamanevler Ortaokulu’nda karne heyecanı yaşandı.

Tüm öğrencilerin karne heyecanı yaşadığı günde Ümraniye Yamanevler Orataokulu’nda da heyecan vardı. Düzenlenen yıl sonu kapanış programına AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’in yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaparak, tüm öğrencelere iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir kısa bir selamlama konuşması yaparak, yaz tatilinde iyi dinlenerek bir sonraki yıla hazır olarak gelmeleri gerektiğini söyledi ve tüm çocuklara iyi tatiller diledi. Mesut Yıldırım son olarak, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da tebrik mesajını ileterek konuşmasını noktaladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da konuşmasında, tüm öğrencilere iyi tatiller dileyerek başarılarının devamını diledi.

Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise, yoğun bir yıl geçiren tüm öğrencileri tebrik etti ve hafta sonu sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından protokolün dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim ettiği program öğrencilerin gösterileri ve karnelerin verilmesiyle sona erdi.

FOTO GALERİ