ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE'DE KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Tarih : 07 Şubat 2023
ÜMRANİYE'DE KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYORÜmraniye Belediyesi pazar günü öğleden sonra başlayan ve bugün etkisini artıran kar yağışına karşı 365 personelle 27 noktada çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nden gelen hava durumu ve kar yağışı uyarılarının ardından Ümraniye Belediyesi günler öncesinden önemli tedbirler aldı. Tam donanımlı ekipmanlarla oluşturulan karla mücadele ekipleri, gece gündüz demeden pazar gününden bu yana sahada görev yapıyor. 365 personel, 27 noktada 90 araçla birlikte 24 saat esasına göre ilçenin cadde ve sokaklarında tuzlama ve kar küreme çalışmaları yürütüyor. Ümraniye Belediyesi vatandaşların güvenliği ve olası aksaklıkların önüne geçmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğu altında yer alan ana arterlere de müdahalede bulunuyor. Ayrıca gün boyunca belediyeye ait mobil ikram aracı tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde vatandaşlara çay ve çorba ikramında bulunuyor.

Ümraniye Belediyesi zorlu kış günlerinde sokak hayvanlarını da unutmadı. Ekipler tarafından 261 noktada sokak hayvanlarına 2 ton mama dağıtılacak.   

Karla mücadele çalışmalarında toplamda 4 bin ton tuz kullanılacak.

FOTO GALERİ