ÜMRANİYEDE ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Tarih : 29 Eylül 2022
ÜMRANİYEDE ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZÜmraniye Belediyesi, 23-29 Eylül "Uluslararası İşitme Engelliler Haftası" dolayısıyla Ümraniye Millet Bahçesi’nde işitme engelliler futbol müsabakasını düzenledi. Gecenin kazananı sevgi oldu.

Ümraniye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hizmet götürmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Uluslararası İşitme Engelliler Haftası'na dikkat çekmek için Ümraniye Millet Bahçesi’nde işitme engelliler futbol müsabakasını düzenledi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, 22, 23 ve 24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ile AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz katıldı.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Ümraniye Millet Bahçesinde işitme engelliler futbol müsabakasının kazananı sevgi oldu. Etkinlik sonrası Başkan İsmet Yıldırım futbolculara hediye takdim etti.