ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE BÖLGE PARKI HİZMETE AÇILDI

Tarih : 29 Şubat 2024
ÜMRANİYE'DE BÖLGE PARKI HİZMETE AÇILDIÜmraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kutlu Sokak Bölge Parkı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla hizmete açıldı. Başkan Yıldırım, “AK Parti Belediyeciliğinin temelinde eser yapmak vardır” dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından Site Mahallesi’nde toplam 2 bin 163 metrekare alana yapılan ve bin 120 metrekare yeşil alanı, 286 metrekare çok amaçlı sahası ve 220 metrekare oyun alanıyla Kutlu Sokak Bölge Parkı hizmete açıldı. Açılış törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan İsmet Yıldırım açılış programında yaptığı konuşmada, “Ülkemizde yaşanan bütün olumsuzluklara, doğal afetlere rağmen; Rabbim Ümraniye’de bize çok güzel işler yapmayı nasip etti. Göreve geldiğimiz günden bugüne 271 eser yaptık. AK Parti belediyeciliğinin temelinde eser yapmak vardır. İstanbul’un da eser siyasetine tekrar kavuşması için muradına erdirmemiz gerekiyor. İnşallah İstanbul’da Murat Başkanımızla hizmete devam edeceğiz. Programa teşriflerinden dolayı sayın Bakanıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Site mahalle sakinlerimize Kutlu Sokak Bölge Parkı’mızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı konuşmada, “Başkanımız eser siyasetiyle, ilçeye kazandırdığı millet bahçeleriyle damgasını vurmuş, kendilerini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, 31 Mart’tan sonra da hem Ümraniye’de hem de İstanbul’da eser ve hizmet siyaseti devam edecek” dedi.

FOTO GALERİ