ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Tarih : 17 Haziran 2024
ÜMRANİYE'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDIBaşkan İsmet Yıldırım ve Ümraniye protokolü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan ve Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Bayramlaşma merasiminde kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Rabbim bizleri, bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşayan ve yaşatanlardan eylesin. Allah, kestiğimiz kurbanları kabul etsin. Bu vesileyle başta siz değerli komşularım olmak üzere tüm İslam dünyasının bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Program, Ümraniye protokolünün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.

FOTO GALERİ