ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE YAZ FESTİVALİNDE CEZA RÜZGÂRI ESTİ

Tarih : 02 Eylül 2022
ÜMRANİYE YAZ FESTİVALİNDE CEZA RÜZGÂRI ESTİÜmraniye Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği "Yazfest 2022" kapılarını bir kez daha müzikseverlere açtı.

 

Ümraniye Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği "Yazfest 2022" kapılarını bir kez daha müzikseverlere açtı. Ümraniye Millet Bahçesi'nde gerçekleşen ve dört gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde rap müziğin sevilen sanatçısı Ceza sahne aldı. Rap'in sevilen ismi Ceza’nın sahneye çıkmasıyla çok sayıda dinleyicinin katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ümraniye Millet Bahçesi'nde düzenlenen konserde Ceza'nın sevilen şarkılarını binlerce dinleyici hep birlikte söyledi.

 “Sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz”

Yazfest 2022’ye Başkan İsmet Yıldırım da katıldı. Rap sanatçısı Ceza’ya ve ekibine çiçek takdim eden Başkan Yıldırım, “Bu tür etkinlikler Ümraniye’mize değer katıyor. Ümraniye Belediyesi olarak sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz. Yazfest 2022, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla dört gün boyunca sürecek. Hepinize etkinliğimize katılıp, bizimle bu güzel atmosferi paylaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Sunuculuğunu radyonun sevilen sesi Hopdedik Ayhan'ın yaptığı Yazfest 2022'de Ceza'nın yanı sıra Sertap Erener, Hakan Altun ve Buray on binlerce kişilik konser alanında sahne alıp, Ümraniye'de yaşayan vatandaşlarla buluşacak. DJ Kaan Gökman ise Yazfest 2022'de her akşam DJ performansı gerçekleştirecek.

 

Yazfest 2022 konser etkinliği ise şöyle;

2 Eylül Cuma: Sertap Erener / 21.30

3 Eylül C.tesi: Hakan Altun / 21.30

4 Eylül Pazar: Buray / 21.30

 

FOTO GALERİ