ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE KİTAP FUARI SONA ERDİ

Tarih : 28 Kasım 2021
ÜMRANİYE KİTAP FUARI SONA ERDİBu yıl ikincisi düzenlenen Ümraniye Kitap Fuarı kapılarını kapattı. Fuarı 20 Kasım'dan bu yana 250 bin kitapsever ziyaret etti.

Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Ümraniye Kitap Fuarı sona erdi. Açıldığı ilk günden beri büyük ilgi gören fuarda, Türkiye'nin ileri gelen yayınevleri yer aldı. Birçok önemli yazarı okuyucularla bir araya getiren fuarı her yaştan 250 bin okur ziyaret etti. Ümraniye Kitap Fuarı son gününde de çok yoğundu. Santral Etkinlik Alanı'nda bulunan fuara gelen okuyucular, yayınevlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
İmza ve Söyleşilere İlgi Büyüktü
2. Ümraniye Kitap Fuarı 9. gününde de birçok değerli ismi kitapseverlerle buluşturdu. A. Ali Ural "Uyandıran Edebiyat", Erhan Afyoncu "Yakın Tarih Dersleri", Tarık Tufan "Hayata ve Kendine Geç Kalan" ve Ömer Türker de "İslam Düşünce Gelenekleri" adında birer konfens verdi.
Melike Kılıç, Gülbahar Bilgin, Özkan Öze, Ayhan Bahçeli, Seher Doğan, A.Ali Ural, Ayşegül Çetinkol, Ergün Tanlak, Sezanur Sezgin, Şeniz Baş, Ali Ayten, Erhan Afyoncu, Fatih Duman, Ferhat Ünlü, Gökhan İzgi, Gül Tanrıverdi, İbrahim Özbay, Mustafa Furkan Özren, Yusuf Efe Göçer, Esra Özde, Güler Ekiz, Aydın Usta, Betül Aşık, Burak Anılır, Feyza Şahin, Hali Mutlu, İlkin Başar Özer, Rabia Işık, Tarık Tufan, Vahdettin İnce, Zülal Kalkandelen, Ersin Nazif Gürdoğan, Hilal Karaman, Ömer Türker, Rabia Oltacı, Serpil Tuncer, Siyami Boylu, Mert Ekşi, Muhlise Altundal ve Ayşegül Lanen Nurcan da yayınevleri stantlarında okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

FOTO GALERİ