ÜMRANİYE JUDO TAKIMI İLE “GYMNASİADE 2022” OYUNLARINDA!

Tarih : 17 Mayıs 2022
ÜMRANİYE JUDO TAKIMI İLE “GYMNASİADE 2022” OYUNLARINDA!Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımı antrenörü Derya Cıbır Zengi ve sporcu Murat Sönmez, Fransa’nın Normandiya bölgesinde gerçekleştirilecek olan “Gymnasiade 2022” oyunlarına katılmak üzere Fransa’ya gitti.

Bu yıl 14-22 Mayıs tarihlerinde Fransa’nın Normandiya kentinde düzenlenecek olan ISF tarafından organize edilen okul sporlarının en büyük organizasyonu Gymnasiade Oyunları'nda Ümraniye’yi judo takımı temsil edecek. 9 gün sürecek oyunlarda Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo takımı sporcusu Murat Sönmez altın madalya için ter dökecek.

Türkiye, 64 ülkeden 3500 sporcunun katılım sağlayacağı Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Gymnasiade 13 branş da 164 sporcu ile mücadele edecek.