ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE ÇOK YAKINDA MODERN KAPALI PAZAR ALANINA KAVUŞUYOR

Tarih : 02 Mart 2022
ÜMRANİYE ÇOK YAKINDA MODERN KAPALI PAZAR ALANINA KAVUŞUYORÜmraniye Belediyesi’nin 16 bin 474 metrekarelik arazi üzerinde kapalı otopark ve ortak kullanım alanları ile birlikte planladığı Kapalı Pazar Yeri’ni çok yakında Ümraniyelilerin hizmetine sunulacak.

Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçiren Ümraniye Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve modern koşullarda alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar alanlarını kuruyor. İnşasına devam eden Ümraniye Belediyesi, Merkez-Atakent-Site (Armağanevler) Kapalı Pazar Alanı Projesi'ni çok yakında Ümraniyelilerin hizmetine sunacak. Projelendirilen ve çok kısa sürede tamamlanması planlanan pazar yeri 16 bin 474 metrekare arsa üzerine kurulacak. Açık otopark alanları, bodrum ve zemin katlarla birlikte, esnafın tezgâh kurabileceği bölümler bulunuyor. Su depoları, bebek bakım odası, satış birimleri, zabıta noktası, teknik birimler, çay ocağı, abdesthane, mescit ve ortak kullanım alanlarının da yer alacağı pazar yerinde sürdürülebilir bir sistem oluşturulacak.

Pazar yeri projelendirme çalışmaları kapsamında ‘Modern kentlere modern pazarlar’ yakışır ilkesini uyguladıklarının altını çizen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Pazar alanını esnaf ve Ümraniyelilerin en iyi faydalanacakları şekilde planladıklarını ifade etti. Söz verdiğimiz bir projeyi daha çok kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi. Başkan Yıldırım; “İnşallah Temmuz ayı itibariyle Kapalı Pazar Alanımızı ilçemize kazandıracak ve önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. Vatandaşlarımızı güvenli ve sağlıklı bir biçiminde alışverişlerini yapacak” ifadelerini kullandı.

 

 

FOTO GALERİ