ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN PERSONELE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Tarih : 30 Eylül 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN PERSONELE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayında dünyaya gelen belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, doğum günlerini kutladı. Başkan Yıldırım, personele sağlık ve mutluluk diledi.

 

Ümraniye Belediyesi çalışanların aidiyet duygusunu geliştirmek, motivasyonunu yükseltmek belediye ve personel arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla doğum günü programı düzenledi. Bu kapsamda Başkan İsmet Yıldırım, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayında doğan personelle bir araya gelerek, mutluluklarına ortak oldu.

“Mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum”

Ümraniye Belediyesi Çiğdem Restoran’da düzenlenen programa katılan Başkan Yıldırım, personelle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Doğum günlerini kutlamak için arkadaşlarımızla bir araya gelip pasta kesiyoruz. Sosyal etkinlikler olmazsa iş hayatı güzel olmaz. Bu vesileyle Temmuz, Ağustos ve Eylül ayında dünyaya gelen iş arkadaşlarımın doğum gününü kutluyor, mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi. Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından pasta kesilerek, personele ikram edildi.

 

FOTO GALERİ