ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Tarih : 30 Mart 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN PERSONELE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASIBaşkan İsmet Yıldırım, yılın üçüncü ayında dünyaya gelen belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, doğum günlerini kutladı. Çalışanların mutluluğuna ortak olan Yıldırım, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Ümraniye Belediyesi personelin motivasyonunu artırmak, aidiyet duygusunu pekiştirmek ve kurumla çalışan arasındaki iletişimi güçlendirmek için doğum günü programları düzenlemeye devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım bu kapsamda mart ayında doğan personelle bir araya gelerek, mutluluklarını paylaştı.

Çiğdem Restoran’da düzenlenen programa katılan Başkan Yıldırım, personelle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu kutlamalar, belediyemizde gelenek haline geldi. Doğum gününüz vesileyle sizlerle bir araya gelip, pasta kesiyoruz. Ömrünüzden bir yılı daha geride bıraktınız. Ümraniye için, halkımız için ekip ruhuyla hizmete devam ediyorsunuz. Hepinize, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum. İyi ki varsınız. Ayrıca hepinize şimdiden hayırlı bir Ramazan diliyorum. Umarım hep birlikte bereketli bir Ramazan geçiririz” dedi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından pasta kesilerek, ikram edildi. Programda personele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı kitabı hediye edildi.    

FOTO GALERİ