Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği Başlıyor

Tarih : 12 Haziran 2019
Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği BaşlıyorOkulların tatil olmasıyla birlikte, yaz tatilini İstanbul’da geçirecek 6-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen ‘Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği’ kayıtları başladı.

Okulların tatil olmasıyla birlikte, yaz tatilini İstanbul’da geçirecek 6-14 yaş arası çocuklar için düzenlenen  ‘Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği’ kayıtları başladı.

Kur’an-ı Kerim, Musiki, İman ve Ahlak Esasları ve Değerler Eğitimi’ni kapsayan Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği projesi için kayıtları başladı. Sınırlı kontenjana sahip olan 4 haftalık eğitim programında 6-14 yaş arası çocuklar eğitim görecek. 9 farklı uygulama merkezi’nde hafta içi her gün 4 farklı branşta ders verilecek. 24 Haziran’da başlayacak olan Ümraniye Belediyesi Yaz Etkinliği eğitimleri 19 Temmuz’da eğitimi tamamlamış olacak.

Kayıt yaptırmak isteyenler 444 9 822 nolu numarayı arayarak veya uygulama merkezlerine başvurarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Uygulama Merkezleri

1. Mehmet Akif Kültür Merkezi