ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Tarih : 28 Ocak 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMIYORÜmraniye’de kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Ümraniye Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor. İlçenin belli noktalarına, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bırakan belediye ekipleri yürekleri ısıttı.

Ümraniye Belediyesi, sokak hayvanları için yıl boyunca aralıksız devam ettirdiği mama desteğini havaların soğuduğu bu dönemde de artırarak sürdürüyor. İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına Ümraniye Belediyesi ekipleri yetişti. Ümraniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi besleme araçları ilçe genelinde dolaşarak sokak hayvanlarının olduğu her yere mama bırakıyor.

Ayrıca ekipler sokak hayvanları içinde belirli noktalara yıl içerisinde 158 kulübe bırakırken 2021 yılı boyunca 80 ton mama sokak hayvanlarına bırakıldı.