ÜMRANİYE BELEDİYESİ MÜZİK AKADEMİSİNDEN UNUTULMAZ KONSERLER

Tarih : 27 Ekim 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ MÜZİK AKADEMİSİNDEN UNUTULMAZ KONSERLERHer yıl onlarca öğrenciyi konservatuvar ile müzik okulu sınavlarına hazırlayan ve bu sınavlarla öğrencileri hayallerine kavuşturan Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi, iki gün süren Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konserleri ile vatandaşlara müzik dolu saatler yaşattı.

Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi genç yetenekleri keşfetmeye ve onlara akademik alanda destek vermeye devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Akademisi, Ekim 2019'dan itibaren eğitim görmekte olan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korisleri iki gün süren konserleriyle izleyenleri mest ettiler.

Mehmet Akif Kültür Merkezinde müzik severlerle buluşan korisler zengin repertuarlarıyla dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattılar.