ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ CRAFT İSTANBUL EL SANATLARI VE TASARIM FUARI'NDA

Tarih : 07 Ekim 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ CRAFT İSTANBUL EL SANATLARI VE TASARIM FUARI'NDACRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı, 77'si yurt dışından olmak üzere 400'ü aşkın sanatçı, 16 üniversite, 11 belediye ve birçok kadın kooperatifinin katılımıyla kapılarını açtı. Ümraniye Belediyesi’nin Akademi Ümraniye Kursları’nda atölye çalışmalarında üretilen el emeği göz nuru eserler de, fuarda yerini aldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “CRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı”, Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu. Ümraniye Belediyesi’nin Akademi Ümraniye Kursları’nda eğitim alan kursiyerler tarafından üretilen eserlerden; yöresel el nakışları, dekoratif ev aksesuarları, takılar, süs eşyaları, geri dönüşüm malzemelerinden üretilen çantalar ve çok sayıda el emeği göz nuru ürün fuarda sergileniyor. 

Fuara 77'si yurtdışı’ndan olmak üzere 400'ü aşkın sanatçı, 16 üniversite, 11 belediye, olgunlaşma enstitüleri ve kadın kooperatifleri, GES, AKG gibi satın almacılar, sektör dernek ve vakıfları, sanatsal makine ve malzeme tedarikçileri katılıyor. Konferanslar, workshopların ve ürün Showlarının da yer bulacağı CRAFT İSTANBUL El Sanatları ve Tasarım Fuarı”, 05-09 Ekim 2022 tarihleri 10:00-20:00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 

FOTO GALERİ