ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2023 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Tarih : 07 Ekim 2022
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2023 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİÜmraniye Belediyesi 2023 Bütçesi, oy çokluğu ile kabul edilerek meclisten geçti. Başkan İsmet Yıldırım, yeni bütçenin Ümraniye’ye hayırlı olmasını diledi.

Ümraniye Belediyesi ekim ayı meclis görüşmelerinin üçüncü oturumu Meclis 1. Başkan Vekili Mucip Kopuz başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan görüşmelerde Ümraniye Belediyesi 2023 Bütçesi; Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Partili Meclis Üyeleri’nin oylarıyla kabul edildi. Başkan İsmet Yıldırım meclis toplantısında, 2022’de Ümraniye’ye kazandırılan proje ve hizmetlerin detaylı bir sunumunu yaptı. Görüşmelerde ayrıca 2023’de yapılması planlanan proje ve hizmetler hakkında da bilgi verildi.

Başkan Yıldırım, 2023 Bütçesi’nin oy çokluğuyla kabulünün ardından meclis üyelerine bir konuşma yaptı. Yıldırım: “Bütçe görüşmelerimizde kabul oyu kullanarak destek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni bütçemizin Ümraniye’mize ve komşularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.    

FOTO GALERİ