Tarihçi Dr. Anapalı Gençlere Yavuz Sultan Selim’i Anlattı

Tarih : 11 Kasım 2019
Tarihçi Dr. Anapalı Gençlere Yavuz Sultan Selim'i AnlattıTarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı, Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi öğrencilerine Yavuz Sultan Selim hakkında bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kültür- Sanat Okulda Başlar programı, Atakent Mahallesi’nde bulunan Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı programa katılan öğrencilere, Osmanlı Devleti’nin ilk halifesi olan Yavuz Sultan Selim’in yaşamına dair bilgiler aktardı. Dr. Anapalı’nın Osmanlı Devleti’nin en güçlü ve başarılı padişahlarından biri olan Yavuz Sultan Selim’le ilgili gerçekleştirdiği seminer, öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Kültür-Sanat Okulda Başlar programları ay boyunca farklı konuklarla farklı okullarda düzenlenmeye devam edecek.