ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

PERSONELE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Tarih : 30 Kasım 2021
PERSONELE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kasım ayında doğan belediye personelinin doğum gününü kutlayarak, mutluluklarını paylaştı.

Motivasyonu artırmak, iletişimi güçlendirmek ve aidiyet duygusunu pekiştirmek amacıyla Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, personelle bir araya gelmeye devam ediyor. Aylar önce, belediye çalışanlarıyla millet bahçesinde bir araya gelerek, farklı birimlerde görev yapan personelin birbiriyle kaynaşmasına vesile olan programın mimarı olan Başkan Yıldırım, şimdi de kasım ayında doğan personelle bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu.

Bu tür etkinliklerin personelin motivasyonunu artırmada büyük rol oynadığının altını çizen Başkan Yıldırım, doğum günlerinin yeni bir başlangıç olduğunu söyledi. Başkan Yıldırım: “Hizmetin yanı sıra gönülleri de kazanan belediyecilik anlayışımızın büyük Ümraniye ailesine sirayet etmesi için hep birlikte daha fazla çalışıp, daha çok insanın hayatına dokunacağız. Bu vesileyle kasım ayında doğan çalışma arkadaşlarımıza hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Etkinlik, doğum günü pastası kesilmesiyle son buldu.

FOTO GALERİ