ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ORDULU VATANDAŞLAR ÜMRANİYE'DE MEMLEKET HASRETİNİ GİDERDİ

Tarih : 06 Mart 2022
ORDULU VATANDAŞLAR ÜMRANİYE'DE MEMLEKET HASRETİNİ GİDERDİÜmraniye Belediyesi, “Anadolu Ümraniye’de” sloganıyla, memleket özlemlerine son vermeye devam ediyor. Bu hafta Ordulular köy hasretlerini giderdiler.

Ümraniye Belediyesi, “Anadolu Ümraniye’de” sloganıyla, memleket hasretine son verdi. Hayata geçirilen proje sayesinde Ümraniye’de yaşayan vatandaşlar, belediyenin katkılarıyla hazırlanan belgesel ile memleketlerinin güzelliklerini bir kez daha görüp, duydukları hasreti giderdi. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen program, 25 Köy Derneğini ağırladı. Erol Aydoğan’ın verdiği mini konserle başlayan program, Ordu Köy Dernekleri için hazırlanan belgesel filmi ile devam etti. 

Programa katılan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin,”Kendisi de bir Ordu’lu olan Ak Parti İstanbul İl Başkanı’mız Osman Nuri Kabaktepe’nin sizlere selamını getirdim. Böylesine güzel bir akşamda Belediye başkanımıza çok güzel işlere imza attığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Program da bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Sevgili hemşehrilerim öncelikle hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Burada hep beraber böylesine güzel bir akşamda buluşmuş olduk. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah bu organizasyon bir nostalji olarak hayatımızın bir parçasında kalır diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Program sonrası, Başkan İsmet Yıldırım dernek başkanlarına hediye takdiminde bulundu.

FOTO GALERİ