ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

MOTİVASYON BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Tarih : 06 Aralık 2022
MOTİVASYON BULUŞMALARI SÜRÜYORBaşkan İsmet Yıldırım’ın gençlerle bir araya gelip sohbet ettiği “Motivasyon Buluşmaları” devam ediyor. Bu kez de Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Başkan Yıldırım’la buluşarak, keyifli ve enerji dolu dakikalar geçirdi.

Ümraniye Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok çalışma yapan Ümraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen “Motivasyon Buluşmaları” gençler tarafından büyük ilgi görüyor. Gençler bu programlar aracılığıyla Başkan İsmet Yıldırım’la bir araya gelerek yoğun ders programları arasında nefes alma imkânı buluyor. Her fırsatta gençlerle bir araya gelen Başkan Yıldırım tecrübelerini paylaşarak, onlarla fikir alış verişinde bulunuyor.

“Motivasyon Buluşmaları” programında bu kez de Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Başkan Yıldırım’la bir araya geldi. Meydan AVM’de yer alan sinema salonunda gerçekleşen programda Yıldırım gençlerle yakından ilgilendi. Gençler programda Yıldırım’a büyük ilgi gösterdi. “Motivasyon Buluşmaları” önümüzdeki günlerde de devam edecek.

FOTO GALERİ