MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI’NDA İLK DÜDÜK ÇALDI

Tarih : 23 Ocak 2022
MAHALLEM FUTBOL TURNUVASI'NDA İLK DÜDÜK ÇALDIÜmraniye Belediyesi tarafından “Gazozuna Maça Var mısın?” sloganıyla hayata geçirilen “Mahallem Futbol Turnuvası” nda ilk düdük çaldı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Mahallem Futbol Turnuvası”, Hekimbaşı ve Cemil Meriç Mahallelerinin kıran kırana müsabakası ile başladı. Renkli görüntülere sahne olan ve yoğun katılımın olduğu karşılaşmada, başlama vuruşunu Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer yaptı. Turnuvaya Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Emin Kaplan'ın yanı sıra mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalleli de katıldı.

Kıran Kırana Mücadele Start Aldı

23 mahallenin katıldığı ve yaklaşık iki buçuk ay boyunca devam edecek olan heyecan dolu maçların ilki Ümraniye Millet Bahçesi Sahası’nda Hekimbaşı ve Cemil Meriç mahallelerinin karşılaşmasıyla başladı.100 maçın oynanacağı turnuvanın 27 Mart’ta final maçıyla sona ermesi planlanıyor.