ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

MACERA SEVERLER ÜMRANİYE’DE KRAL ŞAKİR GİZEMLİ ORMAN TEMA PARKI’NDA BULUŞACAK

Tarih : 03 Haziran 2024
MACERA SEVERLER ÜMRANİYE'DE KRAL ŞAKİR GİZEMLİ ORMAN TEMA PARKI'NDA BULUŞACAKÜmraniye Millet Bahçesi’nde çocuklar tarafından en sevilen, en çok takip edilen çizgi karakterlerden biri olan “Kral Şakir Gizemli Orman” tema parkı Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açıldı.

Ümraniyelilerin yanı sıra çevre ilçelerden gelen vatandaşların da uğrak yeri olan doğa dostu Ümraniye Millet Bahçesi’nde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne sayılı günler kala “Kral Şakir Gizemli Orman” tema parkının açılışı yapıldı. Açılışa katılan Başkan Yıldırım, “İnşallah çocuklarımız bu güzel parkta kazasız, belasız doyasıya eğlenirler. Tema parkının Ümraniye’ye, İstanbul’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Yıldırım, tema parkını gezerek çocuklarla da sohbet etti.

Eğlence dolu tema parkı açıldı

 İklim değişikliği ile mücadele ve çevre konularında farkındalık oluşturacak ileri teknoloji uygulamalarıyla dikkat çeken Millet Bahçesi’ndeki tema parkında çocuklar, artırılmış sanal gerçeklik aktiviteleriyle sıfır atık ve iklim değişikliği konularında eğlenceli uygulamalarla çeşitli maceralar yaşayacak.

FOTO GALERİ