ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KÜLTÜR MERKEZLERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİNE YOĞUN İLGİ!

Tarih : 24 Şubat 2022
KÜLTÜR MERKEZLERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİNE YOĞUN İLGİ!Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezlerinde çocuklara yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her yıl yüzlerce çocuğun eğitim aldığı Kültür Merkezlerine ilgi ise görülmeye değer.

 

Çocuğa verilen hizmetin en değerli yatırım olduğu inancıyla, kültürün ve sanatın merkezi olan Ümraniye de, Kültür Merkezlerinde eğitimler devam ediyor. Çocuk ve gençlere yönelik sosyal projeleriyle adından söz ettiren Ümraniye Belediyesi, Kültür Merkezlerinde çocuklara yönelik eğitim faaliyetlerine hız kazandırdı. Belediyenin gerçekleştirmiş olduğu çocuklara yönelik eğitim merkezleri; Ümraniye sınırları içerisinde ikamet eden her yaş aralığında olan çocukların bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetler gerçekleştirerek sosyal hayata katılımlarının güçlendirilmesi ve aile, toplum etkileşimlerine pozitif katkı sağlanmasını amaçlamaktadır.

Bu kapsamda her yaştan vatandaşın uğrak adresi olan Kültür Merkezlerine ilçe genelinde yoğun ilginin olduğu eğitimler ise şöyle: Ders takviye kursları, tarih atölyesi, YKS kursları, trafik eğitim, doğa keşif eğitimleri, satranç kulübü, üstün yetenekli, fen deney atölyesi, kış dönemi Kur'ân kursları, bilge çocuk eğitimleri ile LGS kursları bunlardan bazıları. Öte yandan hafta sonu eğitimlerine katılım bir hayli yoğun.

 

 

FOTO GALERİ