ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

“KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI” İSİMLİ RESİM SERGİSİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN AÇILDI

Tarih : 14 Mart 2022
“KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI” İSİMLİ RESİM SERGİSİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN AÇILDI Ümraniye Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “Kahraman Sağlık Çalışanları” adlı bir resim sergisi düzenledi. Sergi açılışına katılan Başkan İsmet Yıldırım sağlık çalışanları ile yakından ilgilenerek karanfil dağıttı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarının bayramını kutlamak ve Covid-19 pandemi sürecinde göstermiş oldukları özveriye teşekkür etmek için Ümraniye Belediyesi tarafından bir resim sergisi düzenlendi. 17. Resim yarışmasında dereceye girmiş ve mansiyon kazanmış 30 eserden oluşan “Kahraman Sağlık Çalışanları” adlı sergi Başkan İsmet Yıldırım’ın katıldığı törenle açıldı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen programa, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Cemal Karaağaç ve sağlık çalışanları katıldı.

Konuşmasına sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “İki yıldır koronavirüs sebebiyle yoğun ve özverili bir şekilde çalışma yürütüyorsunuz. Ülkemizde pandemi sürecinin başarılı bir şekilde götürülmesinin en büyük mimarı sizlersiniz. Gerek devletimiz gerekse halkımız size çok şey borçlu. İnanıyorum ki, bu zorlu süreci el ele vererek geride bırakıp güzel günlerimize tekrar kavuşacağız. Hepinize sağlıklı ve başarılı günler diyorum.” Dedi.

Sergi, bir hafta boyanca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 


FOTO GALERİ