ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İSTİHDAM FUARINA YOĞUN İLGİ

Tarih : 08 Ocak 2022
İSTİHDAM FUARINA YOĞUN İLGİÜmraniye Belediyesi ve İŞKUR iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenen 1. Ümraniye İstihdam Fuarı ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan fuar yarın son bulacak.

Ümraniye Belediyesi, pandeminin ekonomiye olan olumsuz etkilerini bir nebze hafifletmek ve bu etkilerden kaynaklanan istihdam sorununa çözüm bulmak için İŞKUR'la birlikte önemli bir çalışmaya imza atarak, Ümraniye'de ilk kez bir istihdam fuarı düzenledi. "Burada İş Var!" sloganıyla düzenlenen fuarın açılışı dün Başkan İsmet Yıldırım'ın da katıldığı törenle gerçekleşti. 1. Ümraniye İstihdam Fuarı ikinci gününde de ilgiyle karşılandı. İş arayışında olan vatandaşlar Santral Etkinlik Alanı'nda kurulan dev çadırda yer alan firma stantlarını ziyaret ederek, görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca alanda yer alan konferans salonunda iş, firma ve meslek tanıtımları yapılarak; uzmanlar tarafından iş başvurusu ve mülakat teknikleri konusunda eğitim verildi.
Birçok sektörden 89 işletmenin yer aldığı ve yaklaşık 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlanacak olan 1. Ümraniye İstihdam Fuarı, yarın sona erecek.

FOTO GALERİ