ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İSTANBUL’DAN UKRAYNA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Tarih : 17 Mart 2022
İSTANBUL'DAN UKRAYNA'YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ Ümraniye Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Kızılay’ın birlikte organize ettiği savaş nedeniyle zor bir süreçten geçen Ukrayna halkı için hazırlanan temel insani ihtiyaçların bulunduğu yardım TIR’ı yola çıktı.

 

Ümraniye Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Kızılay’ın birlikte organize ettiği savaş nedeniyle zor bir süreçten geçen Ukrayna halkı için hazırlanan temel insani ihtiyaçların bulunduğu yardım TIR’ı yola çıktı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının ardından Türkiye harekete geçmiş, acil insani ihtiyaçların giderilmesi için AFAD Başkanlığı’nca toplanan yardımlar Ukrayna’ya ulaştırılmıştı. Bu kapsamda, Ukrayna’nın yardım çağrısına Ümraniye Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Kızılay da sessiz kalmadı. Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'da acil insani ihtiyaçların karşılanması için harekete geçen Ümraniye Belediyesi, Esenler Belediyesi ve Kızılay zor bir süreçten geçen Ukrayna halkı için hazırladığı temel insani ihtiyaçların bulunduğu insani yardım TIR’ını Ukrayna’ya uğurladı.

 

FOTO GALERİ