İSTANBUL ANADOLU YAKASI AĞRILILAR DERNEĞİ ÜMRANİYE’DE BULUŞTU

Tarih : 02 Mart 2024
İSTANBUL ANADOLU YAKASI AĞRILILAR DERNEĞİ ÜMRANİYE'DE BULUŞTUÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Anadolu Yakası Ağrı İli İlçeleri Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ümraniye Dumlupınar Mahallesi’nde Ağrılı hemşehriler ile bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, “Ülke olarak son 5 yılda önemli hadiseler yaşadık. Maalesef dünyanın en büyük hastalığı Covid-19 ve en büyük afeti, depremi hep birlikte yaşadık. Seller, yangınlar derken; ülke olarak ve dünya olarak büyük hadiseler yaşadık. Tabii bu süreçte hizmetlerimizi devam ettirmeye çalıştık” dedi. Kentsel dönüşüm ve imar planları hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, “31 Mart’tan itibaren ana işlerimizden bir tanesi buraların dönüşümü olacak. Buralar yapılmazsa yarın depremde ne olacağı belli olmaz. Zemin sağlam ama binalar çürük. En kısa zamanda binaları yenilememiz gerekiyor” dedi. 31 Mart Yerel Seçimleri'nin önemine dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Büyükşehir çok önemli. İlçe belediyelerin bütçeleri ancak kendine yetiyor. Büyükşehirle beraber hareket ettiğimiz zaman daha büyük hizmetleri insanımıza sunarız” dedi.