GENÇLER, TARİH ŞEHRİ EDİRNE GEZİSİ BAŞLIYOR!

Tarih : 10 Şubat 2022
GENÇLER, TARİH ŞEHRİ EDİRNE GEZİSİ BAŞLIYOR!Ümraniye Belediyesi "Geziyorum-Yazıyorum" projesi kapsamında Ümraniyeli gençleri, 12 Şubat Cumartesi günü, yıllar boyu Osmanlı Devleti'ne başkentlik yapmış Edirne gezisine götürüyor.

Ümraniye Belediyesi, gençlere olan desteğini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Sık sık gençlerle ve üniversitelerle bir araya gelen Belediye, zaman zaman da gençler için kültürel geziler düzenliyor. Bu kapsamda "Geziyorum-Yazıyorum" projesi ile gençler 12 Şubat Cumartesi günü Edirne’ye gidiyor. Gezi kapsamında, Selimiye Camii başta olmak üzere, Balkan Şehitliği, Üç Şerefeli Cami, Eski Cami, Eski Pazar Kapalı Çarşı ile Sultan 2. Beyazıt tarafından yaptırılan ve dönemin en önemli sağlık kurumu olan Beyazıt Külliyesi’ni görme fırsatı bulacak olan gençler, Geziyorum-Yazıyorum sloganıyla kültürümüzü tanıma ve sahip çıkma imkânı bulacaklar.

Başvuru için şartlarımız ise şöyle;

• Katılım kişi sayısı ile sınırlıdır.
  • 16-25 yaş arası, Ümraniye’de ikamet eden gençlere yöneliktir.

DETAYLI TUR BİLGİSİ VE KAYIT OLMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN: