GENÇLER DEĞERLERİNİ BU PROJEYLE KEŞFEDİYOR

Tarih : 06 Nisan 2022
GENÇLER DEĞERLERİNİ BU PROJEYLE KEŞFEDİYORÜmraniye Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen “Gençlik Değerlerini Keşfediyor” programları ilgi görüyor. Öğrenciler, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı’dan Türk tarihinde önemli yere sahip olan kişilerin hayatlarını öğreniyor.

Ümraniye Belediyesi gençlerin düşünce dünyalarını zenginleştirmek, tarihi ve kültürel bilinç oluşturmak için geçtiğimiz günlerde Ümraniye Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle “Gençlik Değerlerini Keşfediyor” projesini hayata geçirdi. Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı, liselerin 11. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek, fikir ve sanat dünyasının önemli isimlerini anlattı. Mehmet Akif Ersoy, Celalettin Ökten, Seyit Onbaşı ve Milli Mücadele'nin birçok isminin anlatıldığı “Gençlik Değerlerini Keşfediyor” konferansları bugüne kadar 19 okulda gerçekleştirildi. Konferansların sonunda öğrencilere Andı tarafından kaleme alınan kitaplar hediye edildi.

Cuma günü bitmesi planlanan projeyle 23 okulda toplam 5 bin öğrenciye ulaşılmış olacak.