ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

GENÇ LİDER PROJESİ SONA ERDİ

Tarih : 02 Nisan 2022
GENÇ LİDER PROJESİ SONA ERDİÜmraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz aralık ayında hayata geçirilen "Genç Lider Projesi" sona erdi. Projeye katılan öğrenciler sertifikalarını Başkan İsmet Yıldırım'ın elinden aldı.

Ümraniye Belediyesi gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanıp, başarılı olabilmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyor. Gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak önemli işler yapan Ümraniye Belediyesi geçtiğimiz aralık ayında Genç Lider Projesi"ni hayata geçirdi. Projeye dahil olan 9 ve 10. sınıf öğrencileri, 13 hafta boyunca Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde eğitim gördü. Öğrencilere proje kapsamında; Değerler Eğitimi, Drama Yolu ile Temel Oyunculuk, Düşünce Atölyesi, Kültürümüzden Hikâyeler, Yolumuzu Aydınlatan Hikâyeler, Bağımlılık Atölyesi ve Uygulamalı Rehberlik Programı dersleri verildi. Öğrencilere ayrıca dersler dışında iki de seminer verilerek; Ümraniye Millet Bahçesi, Beylerbeyi Sarayı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ne ziyarete götürüldü.
"Genç Lider Projesi" öğrencileri Başkan İsmet Yıldırım'la bir araya gelerek sertifikalarını aldı. Başkan Yıldırım, projeyi tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, eğitim ve meslek hayatlarında başarılar diledi.

FOTO GALERİ