ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜMRANİYE’DEYDİ

Tarih : 05 Nisan 2022
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜMRANİYE'DEYDİÜmraniye’de oturan Kılıçarslan ailesinin iftar sofrasına misafir olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftarın ardından Ümraniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve belediye yönetimi tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık iki saat süren ziyarette Ümraniye Belediyesi anı defterini de imzaladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Anı Defterini İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan Ümraniye Hekimbaşı mahallesinde yaşayan Kılıçarslan ailesine misafir oldu. Aile ile iftar sofrasında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Ümraniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Karşılamanın ardından Başkan İsmet Yıldırım’ın makamında devam eden ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye anı defterini imzaladı.

Anı defterinin imzalanmasının ardından Başkan İsmet Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ümraniye’ye yapılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ümraniye Belediyesi’nde olduğunu öğrenen vatandaşlar yağan yağmura rağmen dakikalarca bekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyeden ayrılırken kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, fotoğraf çekildi.

Ziyarette AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.

 

FOTO GALERİ