ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR

Tarih : 06 Temmuz 2022
CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR  Ümraniye Belediyesi, yaklaşan Mübarek Kurban Bayramı öncesi, ilçe genelinde tüm camilerde iç mekân ve bahçe temizliği çalışmalarına hız verdi.

 

Ümraniye’de bulunan tüm camiler, rutin bir şekilde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı uzman ekipler tarafından tepeden tırnağa temizleniyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ekipler ilçe genelinde bulunan tüm camilerde ibadetlerini ifa etmek isteyen ve bayram namazında bir araya gelecek olan vatandaşların sağlığı için çalışmalarını titizlikle yapıyor. Eş zamanlı olarak başlatılan temizlik çalışmaları, Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacak.

Kurban Bayramı öncesi tüm cami ve mescitler temizleniyor

9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki cami, mescit gibi tüm ibadet yerlerinin halılarının yıkanıp, temizlendiğini ve genel çevre temizliklerinin yapıldığını belirten Başkan İsmet Yıldırım, “Başta İslam Dünyasının ve Ülkemizin yaklaşan mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayram öncesi ilçemiz genelinde tüm camilerimizde vatandaşlarımızın daha temiz, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için genel bir temizlik yapıyoruz.” Dedi.

 

FOTO GALERİ