ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BİNALİ YILDIRIM ÜMRANİYELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK

Tarih : 22 Nisan 2022
BİNALİ YILDIRIM ÜMRANİYELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEKBaşkan İsmet Yıldırım’ın gençlerle bir araya gelip sohbet ettiği “Gençlik Buluşmaları” önemli bir konuğu ağırlayacak. Binali Yıldırım Ümraniyeli gençlerle buluşarak, keyifli ve enerji dolu dakikalar geçirecek.

Ümraniye Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok çalışma yapan Ümraniye Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen “Gençlik Buluşmaları” büyük ilgi görüyor. Gençler bu programlar aracılığıyla Başkan İsmet Yıldırım’la bir araya gelerek yoğun ders programları arasında nefes alma imkânı bularak, sosyalleşiyor. Bu etkinlikler aracılığıyla farklı okulların öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Yıldırım tecrübelerini paylaşarak, onlarla fikir alış verişinde bulunuyor. Her programın birbirinden renkli görüntülere sahne olduğu “Gençlik Buluşmaları” bu kez de önemli bir ismi misafir edecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin Son Başbakanı, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Ümraniyeli gençlerle buluşup, unutulmaz bir geceye imza atacak.

Yarın akşam 22.00’de Meydan AVM’de yer alan Just Academy adlı mekânda gerçekleşecek olan programa sınırlı sayıda genç kabul edilecek. “Gençlik Buluşmaları” etkinliğine katılmak isteyenler aşağıdaki linkten başvuruda bulunabilirler.

http://bit.ly/3k0Rctc

FOTO GALERİ