ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

“BAŞKANLA 5 ÇAYI” SİTE MAHALLESİ’NDEYDİ

Tarih : 01 Temmuz 2022
“BAŞKANLA 5 ÇAYI” SİTE MAHALLESİ'NDEYDİ "Başkanla 5 Çayı" buluşmasının bu haftaki son durağı Site mahallesi oldu. Başkan İsmet Yıldırım, ilgi gören programda vatandaşların sorularını yanıtladı.

“Başkanla 5 Çayı” buluşması bu kez de Site Mahallesi’ndeki Süleyman Şah Parkı’nda yapıldı. Mahalle sakinlerinin temizlik, geri dönüşüm, sokak hayvanları, istihdam, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.  Belediye yöneticileri de başkanın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli işlemleri başlattı.

Başkan Yıldırım, vatandaşların ilgi gösterdiği programda belediyenin ilçe genelinde ve Site Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi. 

FOTO GALERİ