ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

“BAŞKANLA 5 ÇAYI” BU KEZ TATLISU MAHALLESİNDEYDİ

Tarih : 29 Haziran 2022
“BAŞKANLA 5 ÇAYI” BU KEZ TATLISU MAHALLESİNDEYDİ"Başkanla 5 Çayı" buluşmasının bu haftaki ilk durağı Tatlısu mahalle sakinleriyle oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, “Bu tür buluşmalar, hem sizler için hem de bizler için çok faydalı oluyor” dedi.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Başkanla 5 Çayı" buluşması bu kez de Tatlısu mahallesinde yapıldı. Tatlısu parkında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım vatandaşların;  temizlik, sokak hayvanları, geri dönüşüm, istihdam ve okul gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Öte yandan Ümraniye’ye ve Tatlısu Mahallesi’ne yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanla 5 Çayı programları sayesinde siz komşularımızla bir araya gelerek güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalar, hem sizler hem de bizler için çok faydalı oluyor. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

 

FOTO GALERİ