ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİNE KATILDI

Tarih : 07 Şubat 2022
BAŞKAN YILDIRIM YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİNE KATILDISık Sık ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalındığı Yunus Emre Ortaokulu’nun Bayrak Törenine katıldı.

 

Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilinin çalınmasıyla birlikte, Yunus Emre Ortaokulu’nda gerçekleşen Bayrak törenine Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Yıldırım, “Sevgili çocuklar, sizler bizim yarınlarımızsınız, Bizler de sizler için elimizden ne geliyorsa yapmakla mükellefiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının siz yavrularımıza, sevgili öğretmenlerimize ve ailelerinize hayırlı olmasını temenni ediyorum ” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Törenin ardından Başkan Yıldırım; velilerle kahvaltılı toplantı programında bir araya gelerek onların sorularını cevapladı.

 

FOTO GALERİ