BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Tarih : 26 Haziran 2024
BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARI DİNLİYORÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın vatandaşları dinleyerek talep ve önerilerini not aldığı Halk günü devam ediyor.

Başkan İsmet Yıldırım, vatandaşlarla bir araya gelmek, onların talep ve şikâyetlerini dinlemek, hızlı bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için vatandaşla yüz yüze görüştüğü Halk günü devam ediyor.

Halk günü kapsamında Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Başkan Yıldırım’la bir araya gelme fırsatı bulan vatandaşlar, görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, talep ve önerilerini Başkan Yıldırım’a bildirdi. Vatandaşların ilettiği konuları not alan Yıldırım, sorunların çözümü için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Yıldırım, görüşmeler esnasında çocuklarla da yakından ilgilendi.