ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARINI VERDİ

Tarih : 30 Mayıs 2024
BAŞKAN YILDIRIM KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARINI VERDİÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri eğitimlerini tamamladı. Düzenlenen kapanış programında Başkan İsmet Yıldırım, “Türkiye’nin kurtuluşu, yavrularımızın eğitimleriyle olacak” dedi.

Ümraniye’de 4-6 yaş Kur’an kursuna giden 2 bin 101 öğrenci mezuniyet belgelerini düzenlenen programda aldı. 43 kurs merkezinde öğrencilere; değerler eğitimi, dini eğitim ve sosyal etkinlikler düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi ile İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa millet bahçesinde düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

“Allah’ını ve Peygamberini bilen, vatanını, bayrağını ve devletini seven çocuklar yetiştirmeliyiz”

Programdaki konuşmasına İstanbul’un Fethinin 571. yıl dönümünü kutlayarak başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Peygamberimizin sözleri ile fethini müjdelediği bu güzel şehrimiz İstanbul, tam 571 yıl önce Fatih Sultan Mehmet Han tarafından fethedilmiştir. Rabbim rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” dedi.

Türkiye’nin kurtuluşunun Kur’an kurslarında eğitilen öğrencilerden geçtiğini söyleyen Başkan İsmet Yıldırım, Çocuklarımızı ahlaklı nesiller olarak yetiştiremezsek önümüz karanlık olacaktır. Türkiye’nin kurtuluşu yavrularımızın eğitimleriyle olacak. Kur’an Kurslarımızın sayılarını artırırsak ve iyi bir eğitimcinin elinde yavrularımız yetişirse; ümit ediyorum ki, nice Fatih Sultan Mehmetler, Yavuz Sultan Selimler, Adnan Menderesler ve Recep Tayyip Erdoğanlar çıkacaktır” dedi.  Değerler eğitiminin önemine de değinen Başkan Yıldırım, “Çocuklarımızı aldıkları eğitimlerin üzerine koyarak, ortaokul ve lisede de Allah’ını ve Peygamberini bilen, vatanını, bayrağını ve devletini seven çocuklar olarak yetiştirmeliyiz” dedi.

FOTO GALERİ